Herfst

Herfst (Autumn)


KAAPSE BOSSEN
Afgelopen week weer even lekker gestruind door de Kaapse Bossen (Natuurmonumenten) bij Doorn op zoek naar paddenstoelen. Verleden jaar (2012) was dit een geslaagde dag. Veel en gave soorten kunnen ontdekken en kunnen fotograferen. Dit jaar viel het een beetje tegen. Uiteraard waren er genoeg te zien, maar meer van hetzelfde en vaak al beschadigd. Was ik te laat? Hoe dan ook, het was toch genieten op deze mooie zonnige dag.

Herfst

Paddenstoelen in de Kaapse bossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is ook een uitzichttoren ‘De Kaap’. Van boven af kijk je mooi uit over het dak van het bos en heb je een mooi overzicht.

Boven de bomen - Uitzichttoren De Kaap

Boven de bomen – Uitzichttoren De Kaap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Kaapse Bossen hebben een uitgebreid wandelgebied met diverse routes. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Leersumsestraatweg (N225). Dus zolang het nog kan, geniet van de herfst en trek erop uit in het bos!

Veel plezier!