30 jaar jubileum VAN.


30 jaar natuurfotografie, zien, beleven en genieten!

Op zaterdag 1 november a.s. vieren de leden van de Verenigde Amateur Natuurfotografen (VAN) uit Amstelveen hun 30-jarig jubileum. Op een groot scherm projecteren wij afwisselend fotoseries met de persoonlijke uitleg door de fotograaf en series die met muziek tot indrukwekkende audio visuele presentaties zijn gemaakt. Graag nodigen we je uit voor dit avondvullende jubileumprogramma.

Je reist fotografisch mee van Nederland naar Noorwegen, van Namibië naar IJsland, van Costa Rica en de Galápagos naar Noord-Duitsland en Polen, of naar India. En je beleeft unieke series als het Heilooërbos, Schilderen met Water, de Wereld van de Onderwaterfotografie, Gewoon een Paardenbloem en het Beste van 30 jaar VAN.

Wat ons bindt is de passie om de veelzijdigheid van de natuur intens te beleven en deze met respect te fotograferen. Oog te hebben voor details die anderen niet opvallen. Meer te willen zien en daardoor meer beleven. In natuurfotografie komt eigenlijk alles samen: het genieten van het buiten in de natuur zijn, de continue verwondering over schoonheid en perfectie. Het creatief bezig zijn door je in je onderwerp in te leven om nóg trefzekerdere natuurfoto’s te maken. Én om een selectie uit al die foto indrukken te maken en die samen met het verhaal achter de foto met anderen te delen. Zo is ook het programma voor deze jubileumavond samengesteld. Met series gevarieerd als de natuur zelf.

1 november 2014 begroeten wij je graag in de grote zaal van De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen, telefoon 020-6438015. De zaal is open vanaf 19.15 uur.
Vanaf 20.00 uur laten verschillende leden van de VAN je gedurende 90 minuten zien, beleven en vooral genieten van diverse geselecteerde series natuurfotografie.

De toegang bedraagt €7.50 per persoon inclusief een kopje koffie/ thee in de pauze.

Wil je verzekerd zijn van een plaats, mail dan je bestelling van het aantal kaarten door naar walterhollenkamp@gmail.com.Of telefonisch 0299-428218 (na 19.00) uur. Maak €7.50 per persoon over op bankrekening NL95INGB0004274652 ten name van De Verenigde Amateur Natuurfotografen-VAN onder vermelding van VAN 1 november 2014.

Kaarten aan de zaal zolang de voorraad strekt. Tot ziens op 1 november 2014.

Meer weten van de VAN? Bezoek onze website www.vanfoto.nl.